Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

 

Overnachtingsmogelijkheden JNC 2024

Het stadje Vianden en omgeving heeft diverse mogelijkheden om te overnachten. Hotels, pensions, vakantiewoningen, stacaravans en campings. Klik hier voor een overzicht van de plaatselijke VVV.


Hieronder een aantal tips en aanbiedingen:

Vakantiepark Walsdorf

Gelegen op 5 km van Vianden. Overnacht tussen de heuvels, aan de rand van het bos onder begeleiding van een kabbelend beekje. Welkom op Walsdorf!

Nog volop plek op de camping voor camper, caravan of tent. Tijdens het JNC-weekend is het mogelijk om gebruik te maken van het horeca arrangement. Dit bestaat uit een onbeperkt pastabuffet op vrijdagavond (18u-20u), een sportersontbijt op zaterdagmorgen vroeg (vanaf 6u), een uitgebreid bbq-buffet op zaterdagavond (18-20u) en een afscheidsontbijt op zondagmorgen (8u-10u).

Boek rechtstreeks bij de beheerders van park Walsdorf, Jeroen en Anisoara Sturrus, via info@campingwalsdorf.com of bel 00352 834464. Stel hier ook gerust uw vragen over de actietarieven en services van Vakantiepark Walsdorf! Kijk voor meer informatie over het park op BeterUit Vakantiepark Walsdorf Tot in juni op Walsdorf!

 


Eifellux Körperich

Op 3 kilometer van Vianden in het Duitse plaatsje Körperich ligt Ferienpark Eifellux. De eigenaren Rachel Kindseth en Ferry van den Boogaard verhuren diverse stacaravans. Kijk voor meer informatie op www.eifellux.com


Verhuur mobilehomes en camperen op Camping Neumuhle

Eigenaren Paul en Gerjo rijden zelf ook graag op de racefiets en verwelkomen je graag op Camping Neumuhle in Ermsdorf (op 15 km van Vianden). Op camping Neumuhle zijn diverse mobile homes te huur tegen aantrekkelijke tarieven. Ook is het mogelijk in je eigen tent of caravan te overnachten. Kijk voor meer informatie op www.camping-neumuhle.lu.


Camperen in Vianden

Wilt u overnachten in uw eigen caravan, camper of tent? Camping de l'Our is eenvoudig en ligt aan de buitenkant van Vianden aan de rivier de Our.


Hotels Vianden (onder meer)

Hotel Petry: https://hotel-petry.com/nl
Hotel Belle Vue: https://hotelbv.com/nl
Hotel Victor Hugo: http://www.hotelvictorhugo.lu/
Auberge du Chateau: https://www.auberge-du-chateau.lu/home/


Vakantiepark La Sapinière

Vakantiepark La Sapinière op 13 km van Vianden, verhuurt diverse soorten bungalows en appartementen. 


Camping Berkel

Camping Berkel op 25 km van Vianden. Camping en Bed & Breakfast. Verhuurt ook safaritenten en een appartement. 


Overig

Mobil home huren in Larochette (Hu Birkelt village) 21 km van Vianden.
Stacaravan huren op Camping Fuussekaul in Heiderscheid (27 km van Vianden).


Andere tips?

Heeft u andere tips voor overnachtingsmogelijkheden en deze laten plaatsen op deze pagina? Laat het ons weten via het contactformulier:

Update: 24-02-2024