Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Gastenboek

 

Wil je ervaringen, belevenissen, anekdotes, verhalen en andere zaken over de Jean Nelissen Classic delen met de website bezoekers? Schrijf dan een stukje in ons gastenboek. De redactie leest iedere reactie. Wij behouden ons het recht voor om niet iedere reactie openbaar te maken.  

Gastenboek

156 berichten op 32 pagina's
Steven
05-06-24 20:33:48
Hartelijk dank voor de mooie en goed georganiseerde tocht.

Het was mijn eerste deelname.
Ik vond de start en finishplek goed gekozen.
De route was echt top. Veel mooi rustige weggetjes met goed asfalt.
Met Garmin en goede wegaanduiding prettig rijden.
Ook mooi om te zien dat jullie met veel vrijwilligers het zo goed georganiseerd hebben.

Het was wel een pittig parcours qua klimmen.
Mn vriend was minder getraind en moest laatste 30km laten schieten.
Daarbij kwam het goed uit dat hij makkelijk naar Vianden kon terugfietsen.

Bedankt en vast tot een volgende keer
E. K.
05-06-24 20:31:23
Ben nu voor de 2e keer geweest, en hopelijk ga ik nog vaker komen. De route was erg route mooi, vooral het een zuidelijk stukje naar berdorf.
Het hebben van zovele route opties en voor mij 3 stops was ook een prettige luxe. De bewaakte fietsenstalling is een goede toevoeging voor de start/finish plaats, zeker voor mij als solo rijder.
Was weer erg geslaagd.
Bedankt voor alles.
Nancy Martens
05-06-24 19:55:50
Voor mij was het de eerste keer, maar mijn maatjes van de fietsclub hadden me al gezegd hoe mooi de JNC is. En gelijk hadden ze! We trokken met een dertigtal clubleden naar Luxemburg, en genoten daar van begin tot einde! Er was duidelijk goed nagedacht over de route(s), want de uitzichten waren adembenemend, de beklimmingen pittig maar leuk, en de banen zeer goed berijdbaar.
De Reetzweters (van het dorpje Reet 😉) zijn jullie zeer dankbaar voor de organisatie, en zijn volgend jaar zeker opnieuw van de partij!!
Tom Schut
05-06-24 07:20:19
Beste leden van de organisatie,
Ik heb de 220 km gereden en genoten van de echt heel erg mooie route en omgeving. Een super uitdaging met op mijn teller meer dan 4850 hoogtemeters (vanaf de camping). Alleen de laatste klim heb ik niet gedaan ivm opkomende kramp. Als tip: liever niet de lastigste klim als laatste!
Super bedankt voor de zeer goed verlopen tocht met fantastische route en verzorging. Ik begrijp niet hoe jullie dit kunnen doen voor slechts 20 euro. Vorige jaren heb ik de 3 Ballons in de Vogezen gereden waar nu 80 euro voor gevraagd werd. Terwijl jullie tocht net zo goed verzorgd was! Echt een heel groot compliment, volgend jaar willen we met een flinke club meedoen.
Met een vriendelijke groet, Tom
Marcel Kiel
04-06-24 20:53:59
De derde keer. Na twee keer met behoorlijke hitte te hebben gereden was het nu tijd voor een koelere versie. En steeds als je denkt dat de routes niet mooier en beter kunnen dan kom je weer bedrogen uit. Wat een prachtige route dit jaar. De stops waren nog weer beter voorzien en de bewijzering was wederom subliem. toch één wanklank dan? Nee! 100% organisatie.
Tonen: 5  10   20