Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Gastenboek

 

Wil je ervaringen, belevenissen, anekdotes, verhalen en andere zaken over de Jean Nelissen Classic delen met de website bezoekers? Schrijf dan een stukje in ons gastenboek. De redactie leest iedere reactie. Wij behouden ons het recht voor om niet iedere reactie openbaar te maken.  

Gastenboek

42 berichten op 9 pagina's
Peter Petersen
29-05-19 20:04:28
Dat de organisatie met het lage inschrijfbedrag een dergelijke mooi divers en veel verschillende parcours kan uitzetten is bewonderen waardig. Niets dan lof mate name ook het aantal deelnemers en parcours zorgt ervoor dat nergens te veel renners aan het fietsen zijn!! Topp.
Steven Cozijns
29-05-19 12:25:30
- Ik heb de 220 km uitgereden. Zwaar kaliber. Prachtige rit met zorgvuldig uitgeselecteerde hellingen met steile segmenten. Tot het einde ging het maar door met als allerlaatste een steile variant van de Mont Saint-Nicolas (optioneel). Aangegeven hoogtemeters zijn understatement. Dit is zeker 4500 + hm.
- Ook uit puur toeristisch oogpunt de moeite waard. En weinig verkeer tegengekomen. Goed uitgepijld . Werkelijk proficiat aan de parcoursbouwers. Beter wordt het niet.
- Douches en kleedkamers in orde na de wedstrijd
- Bevoorradingen in orde met sportdrank, koeken en fruit. Voor wie meer wil is pasta, broodjes, appeltaart, Cola, koffie enz op verschillende punten te koop voor 1 EUR tot 2 EUR. Ook degelijke toiletten op bevoorradingsposten.
- Ik kan geen negatief punt bedenken. Zeer blij dat ik voor deze rit gekozen heb. Ik zou het eigenlijk willen discreet houden, anders komen al die Schleck Granfondo-­massatoeristen ook. Niet commercieel initiatief voor minder dan 20 EUR. Zoiets vind je nog zelden. Bedankt en tot ziens.
Dik van de Geer
29-05-19 10:02:26
Niks dan lof. Schitterende tocht (145km), prachtige route, rustig qua verkeer, niet teveel deelnemers, mooi asfalt en prima verzorging. Heb eigenlijk geen tips, was gewoon heel goed en mooi!
Rocco Cox Rocco
28-05-19 20:33:10
De 180 km uitgereden tocht was super. Geen tips alleen maar tops. Goed aangegeven, mooie landschappen, mooie beklimmingen, goed wegdek, verzorging goed, prijs goed enz enz complimenten voor de organisatie.
Jan Vastenhout
28-05-19 10:07:51
Na tijdens een eerdere aflevering de 220 km gereden hebben, vond ik nu de 165 km een prima afstand. Wederom een prachtige rit, met de nodige beklimmingen, die zeker op het eind zwaar gaan wegen. Prachtige natuur, heerlijk auto luw en een uitstekend wegdek. Ik sluit me graag aan bij Sander Valentijn, het inschrijfgeld is een schijntje, zeker vergeleken met de "professionele" organisaties die in de toer-wereld zijn gedoken.

Een pareltje op de toerkalender en dank aan alle vrijwilligers voor wederom een prachtige editie.

Tot de volgende keer
Tonen: 5  10   20